Taartenworkshop op
dinsdag 19 maart 2019

Personeelsvereniging VRA organiseert op dinsdagsmiddag 19 maart 2019 in samenwerking met “Taarten van Zoete Liefde” voor haar leden een taartenworkshop.

Taarten van Zoete Liefde is gevestigd in Nieuwegein en is opgericht door Corine Castelein. Zij is gespecialiseerd in het maken van taarten, het geven van workshops.

Voor de creatieve bakker een ultieme kans om je eigen taart te maken en zelf te decoreren.

Tijdens de workshop leer je een ronde taart van 20 cm gelijkmatig open te snijden, te vullen, strak te bekleden en te versieren naar eigen wens. Je kan kiezen uit vier verschillende vullingen en kan zelf je fondant kleuren.

Tijdens de workshop word je verwend met diverse lekkernijen, koffie, thee en sap. Aan het einde van de workshop neem je de zelfgemaakte taart mee naar huis.

Lees hieronder meer !

Nog geen lid van VRA ? Meld je snel aan, de contributie voor 2019 bedraagt slechts € 15,-. Mocht je naar aanleiding van deze activiteit lid willen worden van de personeelsvereniging VRA, klik dan in de menubalk op “Contact” en vervolgens op “Lid worden”.

Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden. Log in als je lid bent. Nieuwe leden kunnen zich hieronder niet registreren. Neem contact met de administrateur via het contactformulier.

Aanmelden voor bestaande gebruikers