Jeu de boules (Pétanque) op
dinsdag 17 maart 2020

Op dinsdagmiddag 17 maart organiseert Personeels-vereniging VRA bij de Pétanque Vereniging Nieuwegein voor haar leden een sportieve middag waarbij wij kennismaken met de Jeu de Boules sport, ook wel Pétanque genoemd.

Deze sport is momenteel weer helemaal hip en wordt op grote schaal beoefend.

Recreatief spel, uitdagende sport.
Ongetwijfeld heb je tijdens je vakanties in Frankrijk, Spanje of België het jeu de boules vele malen zien beoefenen op campings of knusse dorpspleintjes. In vrijwel de meeste gevallen zal het dan het pétanque spel zijn geweest, aangezien dit spel de meest gespeelde variant van het jeu de boules is.

Pétanque leent zich uitstekend voor recreatieve beoefening. Het is niet aan leeftijd gebonden. Het kan op veel verschillende terreinen gespeeld worden.

Nog geen lid van VRA ? Meld je snel aan, de contributie voor 2020 bedraagt slechts € 15,-. Mocht je naar aanleiding van deze activiteit lid willen worden van de personeelsvereniging VRA, klik dan in de menubalk op “Contact” en vervolgens op “Lid worden”.

Lees hieronder meer over de inhoud van het arrangement. We sluiten de sportieve middag af met een gezellige borrel.

Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden. Log in als je lid bent. Nieuwe leden kunnen zich hieronder niet registreren. Neem contact met de administrateur via het contactformulier.

Aanmelden voor bestaande gebruikers