Tennisclinic met BBQ op
vrijdag 11 september 2020

Personeelsvereniging VRA organiseert voor haar leden op vrijdagmiddag
11 september 2020 weer een tennisclinic voor zowel beginners als gevorderden. Daarna is er een gezellige en overheerlijke BBQ !!

Deze clinic wordt gegeven door de ervaren tennisleraren van tennisschool 2ACE en vindt plaats op het terrein van de Zuilense Tennis Club aan de Burgemeester Norbruislaan 680 in Utrecht. We worden daar ontvangen met koffie of thee, daarna beginnen we met de clinics.

Tijdens de clinics komen zowel beginners als gevorderden aan bod. Wil je dus eens kennismaken met de tennissport óf wil je je tennisvaardigheden verbeteren doe dan gezellig mee. (Vooralsnog kunnen alleen VRA leden zich inschrijven voor de clinics, mocht er plaats over zijn dan kunnen er ook introducees worden toegelaten.)

Na afloop is er een gezellige barbecue met een drankje, verzorgd door de vrijwilligers van de tennisvereniging.

Lees hieronder meer !

Nog geen lid van VRA ? Meld je snel aan, de contributie voor 2020 bedraagt slechts € 15,-. Mocht je naar aanleiding van deze activiteit lid willen worden van de personeelsvereniging VRA, klik dan in de menubalk op “Contact” en vervolgens op “Lid worden”.

Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden. Log in als je lid bent. Nieuwe leden kunnen zich hieronder niet registreren. Neem contact met de administrateur via het contactformulier.

Aanmelden voor bestaande gebruikers