Sushi Kookworkshop “Workshop Factory”

Personeelsvereniging VRA organiseert voor haar leden op vrijdagmiddag 14 februari 2020 een Sushi kookworkshop bij Workshop Factory te Woerden.

Ook dol op sushi? Dan is deze sushi kookworkshop perfect voor jou! Leer tijdens de workshop de sushi-rijst perfect te bereiden en op smaak te brengen zoals je dat zelf het lekkerst vindt. Daarnaast leer je verschillende rollen maken zoals de maki, futo maki, de inside-out rol en de California handrol. Uiteraard bepaal je zelf waarmee je de rollen vult.

Na afloop van de workshop geniet je van de door jou zelf gemaakte sushi. Left overs kunnen worden verpakt om mee naar huis te nemen. Je krijgt ook de recepten mee.

Nog geen lid van VRA ? Meld je snel aan, de contributie voor 2020 bedraagt slechts € 15,-. Mocht je naar aanleiding van deze activiteit lid willen worden van de personeelsvereniging VRA, klik dan in de menubalk op “Contact” en vervolgens op “Lid worden”.

Lees hieronder meer!

Programma

13.30 uur                        inloop met koffie/ thee
14.00 uur                       aanvang workshop
+/- 16.00 uur              aanvang eten
17.00 – 17.30 uur       einde

Kosten
Voor leden van VRA is de eigen bijdrage vastgesteld op € 17,50 inclusief workshop, eten en 2 consumpties. Voor de consumpties worden munten uitgereikt. Overige consumpties zijn voor eigen rekening en kunnen alleen contant worden afgerekend.

Inschrijven
We hebben maximaal plaats voor 25 personen. Schrijf je daarom zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 24 januari 2020 in via Evenementen/inschrijven.

Betalen
Het verschuldigde bedrag dient vóór 24 januari 2020 overgemaakt te worden op rekeningnummer NL69INGB0002683932 van VRA (Vereniging Rijks Ambtenaren Utrecht te Utrecht) onder vermelding van “sushiworkshop”.

Na inschrijving ontvang je nog wat nadere informatie over deze activiteit.