Activiteiten 2022

Klik op de link voor de activiteitenkalender van 2022.

VRA Activiteitenkalender 2022


VRA Boekenmarkt voor goede doelen

Sinds eind 2011 heeft VRA een boekenmarkt op kantoor Cirqada.
Inmiddels is in totaal ruim € 5.500,- bijeengebracht met de verkoop van de boeken !!

 

De boekenmarkt loopt ondertussen gewoon door. Dus wil je een goed doel steunen, doneer dan je overtollige boeken, CD’s, DVD’s en games aan VRA in de blauwe container bij de boekenkasten.
Er zijn weer veel nieuwe boeken binnengekomen, deze staan in de boekenkasten op de 4e etage, in de ruimte bij de aanlandplekken. De kast wordt regelmatig aangevuld. (Dit is dus de tussengang tussen de A-vleugel en de liften naar de hoofdingang.)

Snuffel gerust eens in onze boekenkast. Normaal kosten alle items 2 euro per stuk (tenzij anders aangegeven), maar meer mag uiteraard ook. Je kunt je bijdrage in de kassalade bovenop de boekenkast doen, hierbij gaan we uit van vertrouwen. De volledige opbrengst komt immers ten gunste van het goede doel.  Wil je zelf een goed doel voordragen mail dit dan aan de BUG VRA_Postbus.

Regelmatig wordt er een nieuwe boekenlijst aan iedereen gemaild, stuur ‘m gerust door aan vrienden, familie en bekenden. Als je een boek koopt streep ‘m dan even door op de lijst die bij de boekenkast ligt.

Er is weer een nieuwe boekenlijst beschikbaar: Boekenlijst 2022-4-8


Het VRA donderdagavond voetbalteam.

voetbal-finvaWil je ook een keer meedoen? Vanaf 1 april 2017 elke donderdagavond vanaf 17.00 uur tot 18.15 uur op het voetbalterrein van Sportpark Maarschalkerweerd (naast Stadion FC Utrecht). Na afloop is er mogelijkheid een saté of biefstukje te nuttigen in de kantine van het sportpark tegen redelijke prijzen. Meer weten of meedoen? Stuur een mail naar Erwin Spelde of gebruik de link “contact” in de menubalk.


Auto Hobby Club nu ook voor leden van VRA !!

Profiteer van alle voordelen van deze club en onderhoud je auto zelf !

auto-hobby-club ahcDe Auto Hobby Club (AHC) van Post NL/KPN bestaat al sinds 1978 en is gevestigd op de Biezenwade 1 in Nieuwegein (achter Hornbach).

De Auto Hobby Club PostNL / KPN Utrecht is zoals de naam al zegt een vereniging voor mensen die bij een onderdeel van PostNL of KPN werken of gewerkt hebben. Personeelsvereniging VRA heeft zich nu ook aangesloten bij de AHC waardoor de VRA leden ook gebruik kunnen maken van de faciliteiten. Ook huisgenoten van leden kunnen lid worden. De contributie bedraagt slechts € 31,76 per jaar.

De AHC heeft een grote volledig uitgeruste eigen garage met zeven hefbruggen voor de auto en één brug voor een motorfiets, een apparaat om banden mee te wisselen en een balanceerapparaat. De vereniging wordt volledig door vrijwilligers bemand.

Om het autorijden betaalbaar te houden is er een magazijn waar je tegen lage prijzen olie, poetsmiddelen en optimaliseringsmiddelen voor de motor kunt kopen. Ook zijn hier filters (voor gangbare auto’s) bijv. olie en brandstoffilters te koop.

Je wordt geacht je eigen gereedschappen te gebruiken. Er zijn in het magazijn echter ook diverse gereedschappen te leen waaronder bijna alle speciaal gereedschappen. Je kunt hier zelf of met hulp van iemand anders je auto of motorfiets betaalbaar onderhouden en een kleine of grote beurt doen. Er is ook perslucht aanwezig waarvoor je in het magazijn een slang en luchtsleutel met de bijbehorende doppen kunt lenen.

Daarnaast is er een hoek waar je frisdrank, koffie, soep, snacks en chocolade kunt kopen. Kijk voor uitgebreide info over deze club op www.ahc-utrecht.nl.

Het lidmaatschap van de AHC biedt daarnaast nog de volgende voordelen:

  • Korting van 30 tot 40 % op auto onderdelen bij Tielman Automaterialen
  • Korting op APK keuring bij enkele keuringsstations
  • Lenen van aanhangwagens (ook motorambulance) tegen een kleine vergoeding per dag
  • Gratis caravan check (dit jaar op 9 april) elke twee jaar
  • Jaarlijks gratis wintercheck van je auto
  • Gratis zomercheck van je auto elke twee jaar
  • Mogelijkheid tot huur van de kantine voor leden
  • Mogelijkheid tot deelname aan klaverjasavonden van de club

Aanmelden

Je kunt je aanmelden bij AHC door het aanmeldingsformulier in te vullen en in te leveren bij je eerste bezoek, onder contante betaling van de verschuldigde contributie (€ 31,76 per jaar, wordt naar rato berekend bij datum van aanmelding). Aanmelding is per kenteken, dus niet per persoon. Heb je ook een motorfiets dan wordt deze gratis in het lidmaatschap meegenomen. Het aanmeldingsformulier is verkrijgbaar bij John van Montfoort.