Bestuur VRA

Het bestuur van VRA bestaat uit de volgende personen:

Voorzitter: John van Montfoort

JohnMijn naam is John van Montfoort. Ik ben met ingang van 2018 voorzitter van VRA, na eerst penningmeester en algemeen bestuurslid te zijn geweest. Ik ben er trots op voorzitter te zijn van een zeer enthousiast bestuur en van een vereniging met bijna 600 leden.
Wij proberen met het bestuur jaarlijks een gevarieerd programma te bieden met voor elk wat wils. Heb je leuke nieuwe ideeën, schroom dan niet om mij of een van de andere bestuursleden te benaderen.

Secretaris: Marion van der Linden

Ik ben vanaf 2018 de secretaris van het VRA-bestuur. Ik vind het leuk om hand- en spandiensten te verrichten bij de activiteiten die VRA op de kalender heeft staan. Ook probeer ik nieuwe activiteiten te bedenken die we aan het gevarieerde VRA-programma zouden kunnen toevoegen. Als je zelf een leuke activiteit wilt voordragen, schroom dan niet om langs te komen of te e-mailen.

 

Penningmeester: Andra van Rooijen-Kronenburg

Ik ben sinds 2018 penningmeester van de VRA. Ik hou de financiën bij van de VRA en daarnaast help ik mee om leuke activiteiten de organiseren voor onze leden. Ik vind het erg leuk om lid te zijn van dit enthousiaste bestuur en elk jaar weer een gevarieerd programma samen te stellen!

 

 

Algemeen bestuurslid/ledenadministratie: Annelieke van Rooijen

Mijn naam is Annelieke van Rooijen en ben sinds 2018 algemeen bestuurslid van de VRA, na vanaf 2013 penningmeester te zijn geweest. Door de leuke activiteiten is mijn interesse gewekt om niet alleen als lid bij de VRA actief te zijn maar ook deel uit te maken van het bestuur. Ik denk graag mee over (nieuwe) activiteiten en het organiseren daarvan. Met ingang van 1 november 2019 verzorg ik ook de ledenadministratie. Ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het deelnemen aan de activiteiten als voor mij aan het organiseren ervan!!

Algemeen bestuurslid: Nevin Aslan

NevinMijn naam is Nevin Aslan. Ik ben vanaf 2008 algemeen bestuurslid van VRA. Het is een eer en genoegen om deel uit te maken van een dynamisch bestuur. Samen met de overige bestuursleden ga ik de uitdaging aan om elke maand een leuke activiteit te organiseren voor onze leden.